Error
  • You are not authorised to view this resource.

ERP selectie

Het selecteren van een nieuw ERP systeem die goed bij de organisatie past is een zeer belangrijk maar vaak ook een bijzonder ingewikkeld proces. Door het grote aanbod van de diverse ERP systemen, ERP leveranciers en de complexheid van de bedrijfsprocessen is het verstandig het ERP selectie proces in samenwerking met professionals uit te voeren. Bent u op zoek naar een nieuwe ERP systeem maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u reeds een aantal ERP systemen op het oog maar wilt u een onafhankelijk advies van een derde partij alvorens u tot werkelijk aanschaf overgaat? In al deze gevallen bent u bij ERP-Consultant.nl aan het juiste adres.

LEES MEER

ERP implementatie

Zodra er gekozen is voor een ERP systeem begint het beruchte implementatie traject. Helaas verlopen veel ERP implementatie trajecten nog altijd niet goed. De meest voorkomende klachten die gehoord worden zijn het uitlopen van het implementatie traject en de overschrijding van de kosten. De basis van de ERP implementatie begint eigenlijk al bij de keuze voor het ERP systeem en de daarbij horende ERP leverancier. Voor een succesvol implementatie traject is het essentieel dat de interne projectleiding in handen is van een professional die op een gelijkwaardig niveau kan communiceren als de verantwoordelijke ERP consultants. Onze consultants kunnen u daarbij helpen!

LEES MEER

SAP Business One consultancy

Bent u op zoek naar goede, gecertificeerde SAP Business One consultants die tegen een zeer voordelig tarief werken? Dan bent u bij ERP-Consultant.nl aan het juiste adres. ERP-Consultant.nl is een samenwerkingsverband van diverse zelfstandige SAP Business One consultants die hun diensten aanbieden via o.a. deze website.

LEES MEER

Crystal Report (trainingen)

Crystal Reports is het meest gebruikte rapportage tool in de wereld. Met Crystal Reports kunt u rapportage maken uit vrijwel alle ERP systemen die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Wilt u Crystal Report rapportage maken maar kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan bent u bij ERP-Consultant.nl aan het juiste adres. Onze consultants kunnen de rapportage voor u maken, maar wij bieden ook Crystal Reports trainingen aan.

LEES MEER

Query (trainingen)

De data die in het ERP systeem is ingegeven kan er ook weer worden uitgehaald voor bijvoorbeeld rapportage doeleinden. Het ophalen van gegevens uit een database (ERP systeem) kan met behulp van zogenaamde Query’s. Een query is een stukje programmeer taal die de gegevens ophaalt en toont. Het maken van simpele Query’s is met een beetje inzicht en inzet eenvoudig aan te leren. Wilt u meer Query kennis in uw organisatie? Of bent u op zoek naar een Query expert die voor u rapportages kan maken? Onze consultants zijn experts in het maken van Query’s en het geven van Query trainingen.

LEES MEER