ERP selectie

ERP selectie Het selecteren van een nieuw ERP systeem die goed bij de organisatie past is een zeer belangrijk maar vaak ook een bijzonder ingewikkeld proces. Door het grote aanbod van de diverse ERP systemen, ERP leveranciers en de complexheid van de bedrijfsprocessen is het verstandig het ERP selectie proces in samenwerking met professionals uit te voeren. Onze consultants kunnen u daarbij helpen!

Bent u op zoek naar een nieuwe ERP systeem maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u reeds een aantal ERP systemen op het oog maar wilt u een onafhankelijk advies van een derde partij alvorens u tot werkelijk aanschaf overgaat? In al deze gevallen bent u bij ERP-Consultant.nl aan het juiste adres.

Wij beschikken over consultants die in samenwerking met u kunnen kijken naar de wensen en eisen die u heeft aangaande het ERP systeem. Onze consultants beschikken zelf over jarenlange ervaring in het verkopen en implementeren van ERP systemen. Door deze ervaring zijn wij in staat in het ERP selectie proces het juiste ERP systeem te vinden voor uw organisatie!

Vanuit de wensen en eisen van uw organisatie kijken wij welk ERP systeem het best aansluit op uw organisatie. Echter wij kijken niet alleen naar de kwaliteit van het ERP systeem. Ook de ERP leverancier en de bijbehorende ERP consultants zullen door ons onder de loep worden genomen. Aan de hand van diverse criteria die wij door de jaren heen hebben opgesteld zijn wij in staat binnen korte tijd een juist beeld te krijgen van de kwaliteiten van het ERP systeem en de kennis en kunde van de ERP leverancier.

Wilt u gebruik maken van onze ERP selectie diensten, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!