Query (trainingen)

De data die in het ERP systeem is ingegeven kan er ook weer worden uitgehaald voor bijvoorbeeld rapportage doeleinden. Het ophalen van gegevens uit een database (ERP systeem) kan met behulp van zogenaamde Query’s. Een query is een stukje programmeer taal die de gegevens ophaalt en toont.

Het maken van simpele Query’s is met een beetje inzicht en inzet eenvoudig aan te leren. Wilt u meer Query kennis in uw organisatie? Of bent u op zoek naar een Query expert die voor u rapportages kan maken?

Onze consultants zijn experts in het maken van Query’s en het geven van Query trainingen. Onze trainingen bestaan uit een heldere uitleg, goed cursus materiaal en tal van eenvoudige tot redelijke complexe oefenopgave waardoor u binnen zeer korte tijd het maken van Query’s machtig bent.

Al onze consultants werken tegen een zeer voordelig uurtarief van slechts € 75,- per uur. Onze consultant zijn per dag deel (4 uur) in te huren. Wilt u gebruik maken van onze diensten, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!