Asecom

SAP Business One

Asecom is de grootste en meest succesvolle SAP Business One leverancier van Nederland.
Met ongeveer 25 medewerkers waarvan meer dan 15 SAP Business One consultants bedient Asecom tientallen SAP Business One klanten. Alle medewerkers van Asecom zijn door SAP gecertificeerd. Dit geldt voor de consultants, adviseurs, servicedesk en de ontwikkelafdeling.

Asecom is sinds het begin van SAP Business One in Nederland actief met het ondersteunen van haar klanten in het MKB. Asecom richt zich daarin vooral op braches als (technische) groothandels, service industrie, voedingsindustrie en productie. In het klantenbestand van Asecom bevinden zich diverse internationaal opererende bedrijven waarvan Philips misschien wel het meest tot de verbeelding spreekt.

Onderscheidingen
Iedere jaar roept SAP Business One een prijs uit voor de beste en succesvolste SAP Business One Partner van Nederland. Asecom kan met trots melden dat ze maar liefst 6 keer deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. In de jaren 2005, 2006, 2008, 2009, 2010 en 2011 werd deze prijs namelijk uitgereikt aan Asecom.

Implementatiemethodieken
Asecom maakt bij de implementatie gebruik van een eigen implementatiemethodiek met bijbehorende documenten. U heeft hiermee een praktisch handvat om de implementatie succesvol uit te voeren. Daarbij kunt u de expertise van Asecom inzetten om de implementatie te versnellen volgens 2 methoden: Fast Track en Projectmatig. Fast Track wordt ingezet bij kleinere implementaties waarbij het initiatief meer bij u ligt. Bij een projectmatige methode begeleidt Asecom de implementatie intensief en proactief. Stappenplan en bijbehorende documentatie blijven gelijk!

Contact

Adres: St. Ignatiusstraat 263   Telefoon: +31(0)76 523 1244
Postcode: 4817 KK   Fax:  
Plaats: Breda   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Land: Nederland   Website: www.asecom.nl