Groothuis Woningbouw legt basis voor toekomstige groei

Groothuis woningbouw

Verdubbelen met dezelfde backoffice bezetting
 
Gerenommeerd bouwbedrijf Groothuis Woningbouw heeft Microsoft Dynamics AX met de brancheoplossing van Pulse gekozen ter ondersteuning van haar groeiplannen. Om deze beoogde groei en de operationele kosten te verlagen, ging Groothuis op zoek naar een geïntegreerde en flexibele oplossing ter vervanging van het huidige systeem. De mix van disciplines bij Groothuis vormde de uitdaging. Het intensieve selectietraject leidde tot de keuze voor Pulse. “Pulse maakte iedere keer de verwachtingen waar”, aldus Loek Wessels, Manager Finance & Control van Groothuis.

Kranenburg kiest voor Prodin

Kranenburg

Op 7 maart 2012 heeft Kranenburg Gevelonderhoudsinstallaties B.V. de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite. Kranenburg gaat gebruik maken van de Branche oplossing Handel en onze Branche oplossing Productie en assemblage van Prodin. Daarnaast gaat zij gebruik maken van de Directe Tijdregistratie en de uitgebreide partijenregistratie van Prodin. Kranenburg is als smederij in 1880 opgericht door de heer Gijsbert Kranenburg. In Nieuwkoop, de vestigingsplaats van Kranenburg, bestonden er in die tijd veel grofsmederijen. In deze smederijen werden gereedschappen voor de turfwinning, destijds de belangrijkste bron van inkomsten van Nieuwkoop, gemaakt.

Van Klaveren kiest voor Prodin

Van Klaveren

Op 16 februari 2012 heeft Van Klaveren ccc B.V. de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite.

Van Klaveren ccc gaat gebruik maken van de Branche oplossing “Handel” en de Branche oplossing “Service en Onderhoud” van Prodin.

Met behulp van de Prodin Business Connector worden elektronische verkooporders ingericht, zal voorraadinfo worden verstrekt aan klanten en wordt de koppeling met de webshop gerealiseerd. Van Klaveren ccc B.V. is een internationale inzamelaar van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons.

Jos ten Berg Handelsmaatschappij kiest voor Prodin

Jos ten Berg

Op 12 januari 2012 heeft Jos ten Berg Handelsmaatschappij de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite.

Jos ten Berg is leverancier van grootkeukens en bedrijfsrestaurants en levert daarnaast een compleet pakket van professionele tafel- en keukenartikelen. Jos ten Berg is echter meer dan een groothandel omdat zij, daar waar mogelijk en relevant, zelf artikelen ontwerpt en onder eigen regie laat produceren.

Control Seal live met Prodin

Control Seal

Met haar eigen productiefaciliteit, meer dan 20 jaar ervaring in kleppen en een 100-jarige traditie in precieze engineering, is Contreal Seal een unieke producent van kleppen.

De producten van Control Seal zijn beschikbaar in een breed scala van maten, druk-klassen en materialen en zijn geschikt voor specifieke toepassingen. De kleppen vinden hun toepassingen wereldwijd en kunnen worden gevonden op plaatsen met de meest extreme omstandigheden op aarde.

Control Seal heeft 2 vestigingen, in Appingedam en in Montfoort.