Jos ten Berg Handelsmaatschappij kiest voor Prodin

Jos ten Berg

Op 12 januari 2012 heeft Jos ten Berg Handelsmaatschappij de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite.

Jos ten Berg is leverancier van grootkeukens en bedrijfsrestaurants en levert daarnaast een compleet pakket van professionele tafel- en keukenartikelen. Jos ten Berg is echter meer dan een groothandel omdat zij, daar waar mogelijk en relevant, zelf artikelen ontwerpt en onder eigen regie laat produceren.

Hierdoor kan Jos ten Berg uitstekend inspelen op nieuwe trends en behoeften uit de markt. Jos ten berg bestaat al meer dan 175 jaar en is gevestigd in Nieuwegein. Hier bevindt zich de showroom. Daarnaast heeft Jos ten Berg een team van buitendienstmedewerkers. Op de website vindt u uitgebreide productinformatie en klanten hebben uiteraard de mogelijkheid via de website te bestellen. Door het predicaat “Hofleverancier” en “ISO-norm: 9001” is de kwaliteit van Jos ten Berg op alle fronten gewaarborgd.

Jos ten Berg gaat gebruik maken van de Branche oplossing Handel en de Branche oplossing Service en onderhoud van Prodin. Daarnaast gaat zij gebruik maken van de Mobile CRM oplossing voor haar buitendienstmedewerkers en de Webshopconnector van Prodin voor orders en artikelen.