Louwers kiest voor Prodin

Louwers

Op 21 november 2011. heeft Louwers Glass & Ceramic Technologies de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite.

Louwers is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van technisch glas en geavanceerde keramische componenten van de allerhoogste kwaliteit. Op maat te voldoen aan de eisen van klanten in een breed scala van industrieën. Zowel de nieuwste technieken, als gevestigde en state-of-the-art technologieën, worden hierbij gebruikt en toegepast. In veel gevallen zijn de producten ontwikkeld of aangepast in samenwerking met haar klanten. Louwers is nu één van de marktleiders niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten op het gebied van fundamenteel onderzoek, de ontwikkeling van prototypes, serieproductie of gespecialiseerde engineering.

 

Louwers gaat gebruik maken van de Branche oplossingen Handel en de Branche oplossing Productie- en assemblage van Prodin, waaronder de Kwaliteitsmodule, de Planningsmodule, Partij- en serienummerregistratie en Tijdregistratie per werkstation op de werkvloer.