Over ons

ERP-consultant.nl is begin 2010 ontstaan uit een samenwerkingsverband van een aantal zelfstandige, gecertificeerde SAP Business One consultants. Al onze ERP consultants beschikken over jaren lange ervaring van het implementeren en onderhouden van ERP systemen in het MKB.

Door de combinatie van jaren lange ervaring en perfecte samenwerking onderling kunnen wij onze klanten een zeer hoogwaardig niveau consultancy diensten verlenen. Sinds 2010 hebben reeds tientallen ondernemingen in het MKB gebruik gemaakt van onze diensten. Of het nu gaat om slechts 1 dag consultancy of maanden lange ondersteuning bij complexe implementatie trajecten, ERP-consultant.nl biedt de juiste consultant(s) en de juiste ondersteuning voor uw aanvraag.

Al onze consultancy diensten bieden wij aan tegen een zeer voordelig tarief van slechts € 75,- per uur. Kijk verder op de website voor meer informatie over de diverse diensten die wij kunnen aanbieden.

Contact

Adres: Esdoornstraat 51   Telefoon: 030 740 0018
Postcode: 3551 AH   Fax:  
Plaats: Utrecht   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Land: Nederland   Website: www.erp-consultant.nl