SAP Business One Add-ons

SAP Business One bevat de mogelijkheid om op eenvoudige manier tabellen en velden aan te maken. Hierdoor kunt u informatie in SAP Business One opslaan die u niet in bestaande SAP Business One velden kunt invoeren. Op deze gegevens kunt u ook rapportages uitvoeren.

Verder is de standaard SAP Business One functionaliteit eenvoudig uit te breiden met de door partners gemaakte add-ons. Deze add-ons zijn stukken maatwerk die speciaal voor SAP Business One zijn gemaakt. Door gebruik te maken van add-ons kan SAP Business One verder worden aangepast aan uw specifieke wensen. Deze kant-en-klare en volledig geïntegreerde brancheoplossingen zijn eenvoudig en snel te implementeren. Voor add-ons wordt vaak een vast bedrag per gebruikerslicentie berekend. Zo heeft u grip op de duur en de kosten van uw project. Nu volgt een overzicht van enkele veelgebruikte SAP Business One add-ons.

B1UP

B1 Usebility Package (afgekort B1UP) is de meest gebruikte SAP Business One add-on. Deze add-on wordt ontwikkeld door Boyum IT. B1UP is een gecertificeerde SAP Business One uitbreiding om de standaard applicatie SAP Business One nog eenvoudiger, zonder maatwerk aan te passen aan de wensen en eisen van de organisatie en gebruikers. B1UP is zeer gebruikersvriendelijk en stelt consultants en applicatiebeheerders in staat om aanpassingen en functies te bouwen die normaliter alleen maar door programmeurs uitgevoerd konden worden.

PDF zie meer informatie over B1UP

Met de B1 Print & Delivery tool van Boyum IT beschikt u over software die het afdrukken van documenten vanuit SAP Business One vergemakkelijkt. Zo kunt u bijvoorbeeld Crystal Reports documenten vanuit SAP Business One via Outlook versturen. Hierdoor kunt u aanzienlijk op uw verzendkosten besparen.

Coresuite

Een andere veel gebruikte add-on is Coresuite. Coresuite Benelux is een aanvulling op SAP Business One, die speciaal voor de Belgische, Luxemburgse en Nederlandse markt ontwikkeld is. Alle belangrijke standaard modules betreffende lay-out & afschriften, financiële- en betaaltransacties en individuele aanpassingen zijn inbegrepen in dit specifiek op deze landen gerichte product.

PDF zie meer informatie over Coresuite

Magic Software

Magic Software heeft de add-on iBolt ontwikkeld. Deze add-on is ontwikkeld voor integraties tussen websites, klant/leverancierssystemen en/of voor ondersteuning van automatische bedrijfsprocessen waarbij geen handmatige acties gewenst zijn. Het is een zeer krachtige toepassing die het gebruik van SAP Business One in de praktijk verruimd en nog flexibeler maakt. Toepassingen waar u hierbij aan kunt denken zijn intercompany, masterdata, integraties en EDI koppelingen.

PDF zie meer informatie over iBolt.

Variatec

VARIATEC ontwikkelt innovatieve oplossingen voor projectgestuurde bedrijven van elke grootte. Trimergo software zorgt voor de projectmatige afstemming tussen materiaal, capaciteit en engineering binnen budget en levertijd. Klanten die gebruik maken van deze uitbreding bevinden zich in diverse branches als scheepsbouw, staalconstructie, apparaten- en machinebouw, engineering en interieurbouw.

Produmex

Produmex; is een Belgisch. Produmex heeft zich als SAP partner toegelegd op het ontwikkelen van add-ons op het gebied van logistiek, productie en verkoop voor SAP Business One. Kleine en Middelgrootte bedrijven waar ook ter wereld beschikken hierdoor over instapklare toepassingen voor hun vaak complexe, industriespecifieke wensen. Met name in de Voedingsindustrie worden Produmex producten ingezet.

Planlogic

PlanLogic B.V maakt add-ons voor productie bedrijven. Gespecialiseerd in implementatie van ERP software sinds 1989 en tevens het PPS service centrum in Nederland. Het optimaliseren van de ‘fabriek’ staat hierbij voorop.