Agion

SAP Business One

Agion is de SAP Business One specialist voor Noord, Midden en Oost Nederland. Agion is gevestigd in Rijsen, vandaar uit bedient Agion met succes tientallen SAP Business One gebruikers in bovengenoemde gebieden.

SAP Business One Gold partner AGION is dé SAP Business One reseller met de hoogst mogelijke partnerstatus. Door de jarenlange ervaring, altijd actuele SAP productkennis, zakelijke bedrijfsexpertise en het netwerk van gespecialiseerde partners wordt uw business de “Best Run Business”. AGION is bovendien de partner met de hoogste klanttevredenheid en de enige Nederlands SAP Business One Gold partner die al jarenlang actief is en geen klantverlies kent.

Bent u op zoek naar een SAP Business One specialist met oog voor kwaliteit? Dan bent u dus bij Agion aan het juiste adres. Agion staat bekend om de uitgebreide begeleiding, goede documentatie en heeft oog voor detail. Alleen aan de website van Agion valt al te zien dat het om een professionele organisatie gaat waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

12 redenen waarom Agion uw partner is!

 1. 94% van de klanten van Agion zijn tevreden over SAP Business One
 2. 96% van de klanten zijn tevreden over de dienstverlening van AGION
 3. 4% van de klanten die ooit SAP hebben aangeschaft werken er momenteel niet (meer) mee. Redenen zijn o.a. faillissement/wijziging strategie hoofdkantoor
 4. 0% van de klanten van Agion zijn overgestapt naar een andere SAP partner
 5. 86% van de klanten beveelt SAP aan bij andere bedrijven
 6. 83% van de implementaties is binnen het overeengekomen budget gerealiseerd
 7. 92% van de service calls wordt binnen de afgesproken tijd behandeld
 8. 72% van de bedrijven die daadwerkelijk investeren in bedrijfssoftware kiezen na het zien van een SAP demo uiteindelijk voor AGION/SAP.
 9. 96% van de bedrijven die door AGION een vooronderzoek hebben laten uitvoeren kiezen voor SAP/AGION
 10. De laatste 5 jaar hebben 2 medewerkers voor een andere baan gekozen, waarvan er 1 bij AGION is teruggekomen na 1,5 jaar.
 11. 100% van de klanten van Agion hebben een SAP onderhoudscontract
 12. 100% van de SAP consultants zijn HBO opgeleid en SAP gecertificeerd

Contact

Adres: Ethaanstraat 2c               Telefoon: 0548 36 46 74
Postcode: 7463 PC   Fax: 0548 36 46 23
Plaats: Rijssen   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Land: Nederland   Website: www.agion.nl