Innobalance

SAP Business One

Innobalance gevestigd in Amsterdam is SAP Business One Gold Partner. De Gold Partner is de hoogste status die een SAP Business One leverancier kan bezitten. Met deze Gold status is de kwalteit van de consultancy diensten, support en systeembeheer bij Innobalance dus prima gewaarborgd.

Bij Innobalance staat de mens centraal.
Door de mens centraal te zetten in haar ondersteunende oplossingen, kan InnoBalance een substantiële bijdrage leveren aan de groei en winstgevendheid van uw organisatie.

Unieke Werkwijze
InnoBalance begint, na een eerste kennismaking met uw organisatie, met het inventariseren van de eisen en wensen. Zij willen het ‘naadje van de kous’ weten als het gaat om bedrijfsprocessen, werkwijzen, doelstellingen van bedrijf alsmede kansen, bedreigingen, onderscheidend vermogen van uw organisatie en uiteraard de uitdagingen waar u wakker van ligt. U bent aan het woord en Innobalance luistert!

Op basis van deze uitgebreide inventarisatie (waar eventueel een Quickscan onderdeel kan uitmaken van onze gezamenlijke aanpak) zullen zij de mogelijkheden van SAP Business One demonstreren zodat u zich hierin herkent. Deze demonstratie leidt vervolgens tot een uitgewerkt voorstel waarin de oplossingscomponenten zoals SAP Business One software licentie, jaarlijks onderhoud en implementatie ondersteuning nader wordt toegelicht.

Na akkoord en start van het project zal Innobalance gezamenlijk met u zorg dragen voor een uitwerking van projectplan(ning) en flexibele implementatie. Iteratief implementeren & veranderen InnoBalance heeft vele succesvolle implementatie projecten uitgevoerd. In alle gevallen is het succes afhankelijk van een goede voorbereiding en juiste afstemming (communicatie) tussen verwachting en realisatie. Het implementeren van een nieuw automatiseringssysteem is meer dan alleen automatiseren. Tegelijkertijd zult u (her-)organiseren, (her-)structureren en bovenal, u zult gaan veranderen. Uw processen, procedures, input, output en rapportages.

Met innobalance als SAP Business One partner beschikt u dus niet alleen over een partner met kennis van automatisering maar ook over een partner met oog voor mensen en oog voor een succesvol en plezierig implementatie proces.

Contact

Adres: Asterweg 19 D12   Telefoon: +31 - (0)20 - 820 11 41
Postcode: 1031 HL   Fax:  
Plaats: Amsterdam   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Land: Nederland   Website: www.innobalance.nl